Μπρινιόλι: «Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, δεν με άκουγαν οι συμπαίκτες μου»

Μπρινιόλι: «Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, δεν με άκουγαν οι συμπαίκτες μου»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στο Gazzetta μετά την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σχολιάζοντας τόσο το χθεσινό αποτέλεσμα όσο και το 4/4 που έχει πετύχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αγώνα:

«Πιστεύω πως απόψε αξίζαμε να κερδίσουμε, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, που δεν είναι καλό, αλλά απέναντι σ’ αυτή την ομάδα, όταν δεν κάνεις κάποια πράγματα αρκετά καλά, θα σε τιμωρήσει και το έκανε. Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε απόψε και το καταφέραμε».

Για τις σημαντικές επεμβάσεις που έκανε και διατήρησαν το προβάδισμα της ομάδας σε καίρια σημεία:

«Η ομάδα άξιζε να κερδίσει. Όσον αφορά για μένα ατομικά, εγώ πάντα είμαι έτσι. Είναι μέρος της δουλειάς μου.να είμαι σημαντικός (λόγω της θέσης). Δουλεύω ατομικά και τσεκάρω όλα τα πράγματα τα οποία θέλω να βελτιώσω και πρέπει να το κάνω. Νομίζω πως υπήρχαν κάποιες καταστάσεις σήμερα που μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, αλλά δεν είμαι τέλειος. Πρέπει να δουλέψουμε, είμαστε εδώ γι’ αυτό και να βελτιωθούμε όλοι μαζί».

Για την διαφορά που κάνει για τον ίδιο να παίζει στην Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο της ομάδας:

«Αλλάζει όλη την κατάσταση. Απόψε δεν μπορούσα να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου στα τρία μέτρα. Ζήτησα την μπάλα 2-3 φορές και δεν μου την έδωσαν, επειδή δεν μπορούσαν να με ακούσουν εξαιτίας της τρομερής ατμόσφαιρας. Η Θύρα 13 είναι καταπληκτική, αλλά συμμετέχει όλο το γήπεδο. Συνήθως στις ομάδες που έπαιξα υπήρχε ένα κομμάτι της εξέδρας που ήταν… καυτό και το υπόλοιπο ήταν κανονικό. Εδώ είναι τρομερή η ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Είναι υπέροχο να παίζεις εδώ και κάνει τεράστια διαφορά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News