Μπρινιόλι: «Αντιλήφθηκα το κύρος του Παναθηναϊκού - Θέλω να ζήσω γεμάτες τις κερκίδες!»

Μπρινιόλι: «Αντιλήφθηκα το κύρος του Παναθηναϊκού - Θέλω να ζήσω γεμάτες τις κερκίδες!»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού σε μέσο της πατρίδας του για την απόφαση που πήρε να αγωνιστεί στο Τριφύλλι και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο νέος τερματοφύλακας των «πρασίνων» δήλωσε στο TuttoMercatoWeb:

«Ανά καιρούς λάμβανα πολλές προτάσεις για να αφήσω την Έμπολι, αλλά πάντα αρνιόμουν. Δεν ήθελα να πω «όχι» στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Όταν ήρθε η προσφορά, πήρα την απόφαση να φύγω.»

«Το κύρος του Παναθηναϊκού είναι σημαντικό. Το συνειδητοποίησα αμέσως που ήρθα. Στο αεροδρόμιο υπήρχαν κάμερες, δημοσιογράφοι. Ήταν ωραία. Δεν έχω πάρει γεύση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά γνωρίζω το πάθος τους. Δεν έχουμε παίξει με γεμάτες τις κερκίδες ακόμα, ανυπομονώ να τους δω!»

«Πριν τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, μίλησα με το φίλο μου τον Ρούμπεν Πέρεθ από τη Λεγανιές και τον Φεντερίκο Μακέντα. Πήρα από εκείνους τις διαβεβαιώσεις που ήθελα για το σύλλογο. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, η Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να αφήνεις το σπίτι σου. Το αεροπορικό ταξίδι μου από το Μπέργκαμο στην Αθήνα ήταν μικρότερο από ότι οδικώς, από το Μπέργκαμο στην Έμπολι!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News