Μπρέντα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπρέντα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπρέντα – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 29/7/2019 – 21:00
  • Ral Verlegh Stadion
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπρέντα, στο πέμπτο του φιλικό προετοιμασίας. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Μετά τις νίκες επί Φέγενορντ, Άγιαξ και Φένλο, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε τα φιλικά του στην Ολλανδία αντιμετωπίζοντας την Μπρέντα.

Ο Γιώργος Δώνης θα κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπουζούκη, που λόγω διαστρέμματος θα απουσιάσει για 15-20 μέρες. Ο Κουρμπέλης συνέχισε και χθες θεραπεία, ενώ Μακέντα και Αποστολάκης μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά στην Μπρέντα, μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία (τερμάτισε τελευταία στην Eredivisie) έχει στόχο την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια και το πρωτάθλημά της αρχίζει στις 9 Αυγούστου.

[the_ad id=”309153″]

Μπρέντα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Αισίως δύο εβδομάδες παρουσίας στην Ολλανδία συμπληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή των «πράσινων» προετοιμάστηκε εκεί και δούλεψε αρκετά σκληρά.

Σε αυτό το διάστημα έγιναν και τέσσερα φιλικά (τρία στην Ολλανδία και ένα στο Βέλγιο) στα οποία ο Παναθηναϊκός έδειξε τη βελτίωσή του μέσω της δουλειάς και φυσικά ήρθαν και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα με τις νίκες κόντρα σε Φέγενορντ και Άγιαξ. Σήμερα λοιπόν είναι η τελευταία μέρα δουλειάς των «πράσινων» στην Ολλανδία.

Οι προπονήσεις στο Οστερμπέεκ ουσιαστικά τελείωσαν και απομένει το αποψινό πέμπτο και τελευταίο φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Αντίπαλος θα είναι η Μπρέντα. Γνωστή Ολλανδική ομάδα, η οποία την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία, καθώς τερμάτισε τελευταία στην «Ερεντιβίζιε».

Θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και στις 9 Αυγούστου ξεκινά το Πρωτάθλημα γι’ αυτή, με την αναμέτρηση στην έδρα της Ντόντρεχτ.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Ρατ Φέρλεχ», χωρητικότητας 19.000 θεατών. Με συνθήκες σαφώς καλύτερες συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Φένλο, καθώς στο γήπεδο της Μπρέντα ο αγωνιστικός χώρος είναι 98% φυσικός χλοοτάπητας.

[the_ad id=”309113″]

Μπρέντα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Νίκος Νταμπίζας, έπειτα από την προφορική συμφωνία με τον Γιοάν Μολό και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, καθώς τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν με την παραχώρηση κάποιου «πράσινου».

Ο Νίκος Νταμπίζας εδώ και μέρες ψάχνει για τον βασικό κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν, με τις επαφές να έχουν επικεντρωθεί με τον Μπαρντ Σένκεφελντ. Εκείνο που ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι έναν παίκτη με όγκο, δύναμη, ύψος, αλτικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» κινείται για αμυντικό χαφ που θα αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουρμπέλη, ο οποίος με την έλευση του συγκεκριμένου παίκτη θα αναλάβει και πιο επιθετικά καθήκοντα.

Η επόμενη προσθήκη που συζητιέται αφορά ξανά τη μεσαία γραμμή, αλλά για έναν «box to box» μέσο, ο οποίος θα βοηθήσει για τη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Μετά τον Ροντέν δεν έχει ακουστεί κάποιο άλλο όνομα.

Τέλος, το «τριφύλλι» ψάχνει για έναν επιθετικό, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στην «πράσινη» γραμμή κρούσης.

[the_ad id=”309115″]

Μπρέντα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Θα το παλέψει για Μαυροπάνο ο Νταμπίζας, ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ: Τον σχεδιασμό, με άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, προχωράει ο Νίκος Νταμπίζας.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της «πράσινης» άμυνας και αυτόν τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ντίνου Μαυροπάνου.

Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς το «τριφύλλι» επιθυμεί να αποκτήσει τον Έλληνα στόπερ ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει υπάρξει μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, έχοντας παράλληλα συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους στόχους.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Μπρέντα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το breda panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News