Μπρέι: «Να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα - Αυτά μας στοίχισαν στον δεύτερο τελικό»

Μπρέι: «Να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα - Αυτά μας στοίχισαν στον δεύτερο τελικό»

Ο Τι Τζέι Μπρέι εξέφρασε την άποψή του για τον δεύτερο τελικό απέναντι στο Λαύριο και τόνισε πως οι πράσινοι δεν βγήκαν στο παρκέ με την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Με ενέργεια από την αρχή για τη νίκη

Ο δεύτερος τελικός με το Λαύριο ήταν μια πολύ σκληρή μάχη. Δεν βγήκαμε στο παρκέ με την απαραίτητη ένταση και ενέργεια. Αντιθέτως, οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς και πήραν προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Παρά το κακό μας ξεκίνημα καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ωστόσο ξέρουμε ότι όταν παρουσιαστείς με έλλειψη συγκέντρωσης απέναντι σε μια ομάδα όπως το Λαύριο είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο ματς.

Σούταραν καλά τη μπάλα εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη και πήραν τη νίκη. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας το τρίτο παιχνίδι.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο να παίξουμε το μπάσκετ που συνηθίζουμε στην έδρα μας, να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε μπροστά.

Επιβάλλεται να μπούμε δυνατά και με ενέργεια στη μάχη και να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα.
Τα ξαναλέμε σύντομα
TJ Bray”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News