Μπρέι: «Μόνο για τον Παναθηναϊκό θα επέστρεφα - Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανε ο Παππάς»

Τι Τζέι Μπρέι: «Είπε το ναι!» (pic)

Ο Τι Τζέι Μπρέι μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μεταξύ άλλων ο Μπρέι δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

  • «Όταν με πήρε ο ατζέντης μου για πρώτη φορά και μου είπε πως με θέλει ο Παναθηναϊκός, εκστασιάστηκα. Ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που έμαθα όταν ήρθα στην Ευρώπη και τον παρακολουθούσα σε όλη την καριέρα μου. Τα έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μιλούν από μόνα τους. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να αποδείξω πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».
  • «Δεν είχα επαφή με τον κόουτς ή με κάποιον άλλον από την ομάδα, μέχρι να τους ενημερώσει ο ατζέντης μου πως δεν θα επιστρέψω».
  • «Ζήτησα από την ομάδα να αποχωρήσω, γιατί είχα σκοπό να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Η απόφασή μου δεν είχε να κάνει με κάτι που αφορούσε τον Παναθηναϊκό ή με δική μου επιθυμία να αγωνιστώ κάπου αλλού. Ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα για την οποία θα επέστρεφα στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και έβαλα τη σχετική option όταν αποδεσμεύτηκα. Είχα αποφασίσει πως θα αποσυρθώ. Είχε γίνει πολύ δύσκολο για εμένα να αφήνω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για δέκα μήνες κάθε χρόνο. Ένιωθα πως τα καλοκαίρια γίνονται ολοένα και πιο μικρά. Πλέον τα περνάω μεταξύ του Μιλγουόκι και της Φιλαδέλφεια και αισθανόμουν πως δεν είχα αρκετό χρόνο σε καμία από τις δύο πόλεις».
  • «Για την περίοδο που έσπασα το χέρι μου, θέλω να σου πω ότι μετά το χειρουργείο ο Νίκος Παππάς μου επέτρεψε να πάω στο σπίτι μου για λίγες εβδομάδες, γιατί δεν μπορούσα να κάνω αποθεραπεία. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε εκείνον. Δεν ήταν υποχρεωμένος να μου το επιτρέψει και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News