Μπράβο σε όσους πήραν διαρκείας!

Στο ΟΑΚΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού, περιμένουν την αποστολή της ομάδας!

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους έσπευσαν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας ξέροντας πως το επίπεδο του νταμπλούχου έχει κάνει βουτιά.

Για τους καλομαθημένους οπαδούς με ζωντανές εικόνες από τις glory days δεν είναι κι εύκολο να δώσουν τον οβολό τους (σε δύσκολες οικονομικά εποχές) για να στηρίξουν σύνολο που δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα είχαν μάθει.

Έφτιαξε πολλές ομάδες ο Παναθηναϊκός τα περασμένη έτη γιατί του άρεσε να αλλάζει πρωταγωνιστές – αν και μοναδικός πρωταγωνιστής ήταν πάντα ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέχρι που τακίμιασε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Οι σταρ άλλαζαν συχνά, αλλά όποιος ερχόταν στο Μαρούσι, χάρη στη διδασκαλία έδινε τον καλύτερο εαυτό του: εμφανιζόταν, ήταν έτοιμος να καταπλήξει, έκανε τον κόσμο κάποιες στιγμές να παραμιλά και σχεδόν πάντα κέρδιζε. Λένε ότι το μπάσκετ δεν είναι θέατρο γιατί ο παίκτης δεν επαναλαμβάνει κάθε βράδυ τις ίδιες κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός των σταρ όμως είχε πάντα κάτι από θίασο. Στο ΟΑΚΑ, στη Γλυφάδα, στα Πατήσια η ομάδα χαροποιούσε το ανυπόμονο κοινό της που έτρεχε να δει το νέο έργο του θιάσου του Ζοτς και μετά, όσο ο καιρός περνούσε, έχοντας όλοι χορτάσει από χειροκρότημα και κούπες άρχιζαν να σκέφτονται το έργο της επόμενης σεζόν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της μαρκίζας.

Ομάδα που σε έκανε να …υποφέρεις σαν οπαδός, δίνοντας ένα σκασμό λεφτά για να την ακολουθείς και που σήμερα σε κάνει να μελαγχολείς όταν αναπολείς το παρελθόν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News