Μπουζούκης: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής - Η ατάκα Μπόλονι για τον παίκτη

Μπουζούκης: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής - Η ατάκα Μπόλονι για τον παίκτη

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει τον τρόπο να… κερδίζει τους παίκτες του και όπως έκανε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, το ίδιο θα επιχειρήσει και με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια στα οποία ο αριστεροπόδαρος επιτελικός χαφ έχει διακριθεί και ξέρει ότι η φετινή απόδοσή του δεν αποτυπώνει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Λόγω της πίεσης για άμεσα αποτελέσματα ίσως να μη χρησιμοποιήσει πολύ τον Μπουζούκη στα επόμενα παιχνίδια (έμεινε εκτός με Ατρόμητο) αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τις προθέσεις του.  Για τον 67χρονο κόουτς είναι ξεκάθαρο ότι ο 22xpovos μεσοεπιθετικος χρειάζεται δουλειά και έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Ήδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ο Μπόλονι μιλάει πολύ με τον Μπουζούκη και θα συνεχίσει να ασχολείται μαζί του. Μάλιστα ο Ρουμάνος επαναλαμβάνει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι σύντομα θα δουν έναν διαφορετικό Μπουζούκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News