Μπουζούκης: «Να κάνουμε όσα μας έδειξε ο Μπόλονι»

Δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός - Έσωσε το τριφύλλι ο Διούδης

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι επιστρέφει στη δράση ύστερα από 1,5 μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 22χρονου στη NOVA:

Σχετικά με τον τραυματισμό του: “Σίγουρα οποιοσδήποτε τραυματισμός για οποιονδήποτε παίκτη είναι ένα κομμάτι που δεν το θέλει κανείς. Από την στιγμή που συμβαίνει όμως, πρέπει να συνεχίσεις, να παλέψεις για να επανέλθεις όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Αν νοιώθει έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό: “Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα αλλά νομίζω μέρα με την μέρα βελτιώνομαι και θα μπορέσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα”

Σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο ματς. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε , να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους 3 βαθμούς”.

Σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του ματς: “Νομίζω οποιοδήποτε ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες. Έτσι είναι και αυτό. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ματς που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσα μας έδειξε ο προπονητής και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News