Μπουζούκης: «Ήταν θέμα τύχης και συγκυριών με ΟΣΦΠ και Άρη»

Μπουζούκης: «Ο Παναθηναϊκός τον δίνει με 300.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Σίγουρα είναι ένα κομβικό ματς, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ για να έχουμε πιθανότητες να μπούμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε για να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς”.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους”: “Δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω αυτό. Υπάρχει προπονητής που θα μας δώσει την κατεύθυνση για να πάρουμε το αγώνα”.

Τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: “Ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω. Είναι ένα ντέρμπι. Όλα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Απλά είναι ένας κομβικός αγώνας για εμάς εκεί θέλω να σταθώ και όχι στις ικανότητες της ΑΕΚ”.

Για τα προηγούμενα αποτελέσματα και τις ήττες από Ολυμπιακό και Άρη: “Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ μας, αλλά νομίζω ότι είναι και θέμα τύχη και συγκυριών. Έχουμε παίξουμε και στους δύο τελευταίους αγώνες με παίκτη λιγότερο”.

Αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση: “Σίγουρα, το έχουμε αποδείξει και πιο πριν αυτό να κυνηγάμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο δεν είναι κάποιο επίτευγμα για τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί η ομάδα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News