Μπουρούσης: "Δικαιώθηκε ο Πιτίνο"

Έτσι... απάντησε ο Μπουρούσης σε ερώτηση πιθανής επιστροφής στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Μπουρούσης, μιλώντας στο sdna TV αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους Πιτίνο, Βόβορα και Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Πιτίνο: «Πιστεύω δικαιώθηκε και με την ιστορία με το δικαστήριο και με όσα του είχαν προσάψει. Βρήκε μια ευκαιρία να αποδείξει πως δεν είχε γίνει όλο αυτό το σκάνδαλο. Όταν ανακοινώθηκε από την Εθνική ήμουν χαρούμενος που ένας τόσο καταξιωμένος προπονητής ήταν στην Εθνική ομάδα. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για προπονητές μεγάλης κλάσης που είχαν πρόταση αλλά δεν πήγαν. Θα χαιρόμουν αν ήταν ένας τέτοιος προπονητής στην Εθνική ομάδα».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Είναι τόσα χρόνια στην ομάδα, είναι τόσα χρόνια, ξέρει τους παίκτες και καταστάσεις και θα αντεπεξέλθει σε όσο διάστημα χρειαστεί στην ομάδα σαν πρώτος προπονητής».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Ο Γιωργάρας παλεύει. Έχει βελτιωθεί φέτος. Είναι νέο παιδί. Το συγκρίνω με μένα στην ηλικία του. Δεν έπαιζα τόσο σταδιακά καλά. Θέλει να έχει όρεξη να δουλέψει και να γίνει κολόνα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News