Μπουρούσης: «Ίσως έκανα το ίδιο με τον Γιαννακόπουλο»

Μπουρούσης: «Ίσως έκανα το ίδιο με τον Γιαννακόπουλο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το περιβόητο πούλμαν του Παναθηναϊκού το 2017, τονίζοντας πως θα έπαιρνε και ο ίδιος μία τέτοια απόφαση, αν ήταν στη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Ο Γιάννης Μπουρούσης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του COSMOTE TV και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιβόητη επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν, μετά το 0-3 από την Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Η αποστολή, με εξαίρεση του Κρις Σίνγκλετον, Αντώνη Φώτση, Κένι Γκρέιμπριελ και Μάικ Τζέιμς, επέστρεψε με λεωφορείο, με τον Έλληνα σέντερ να ξεκαθαρίζει πως θα έκανε και αυτός το ίδιο, αν έβλεπε παίκτες του να ξενυχτούν μετά από ήττα αποκλεισμού!

”Μπορεί να έκανα το ίδιο. Δεν ήταν τρέλα. Ήταν φυσιολογικό. Δεν το δικαιολογώ. Δεν το ‘γλύφω’. Όταν πληρώνεις παίκτες και αυτοί να ξενυχτούν μετά από ήττα αποκλεισμού, μπορεί να έκανες και χειρότερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News