Μπουνιές και ένταση στο Κορωπί!

Συζήτησαν στο Κορωπί την ανακοίνωση Αλαφούζου

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Κορωπί, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού. 

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ παικτών, Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος χτύπησε υπάλληλο του “Γ. Καλαφάτης”!

Συγκεκριμένα, το σκηνικό προκλήθηκε όταν ο Σκοπελίτης προσπάθησε να πλησιάσει το γήπεδο όπου θα αγωνίζονταν οι Κ17 του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου.

Ο υπάλληλος του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον Σκοπελίτη να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν επιτρέπονταν η είσοδος σε αυτόν.

Μετά τη δεύτερη παρατήρηση του υπαλλήλου, ακολούθησε λεκτική ένταση με τον Σκοπελίτη να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο της ΠΑΕ.

Παίκτες της πρώτης ομάδας του “τριφυλλιού” έτρεξαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον Σκοπελίτη να απολογείται αργότερα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλησαν να προχωρήσουν σε μήνυση κατά του Σκοπελίτη, ωστόσο μετά την απολογία του τελευταίου αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News