Μπουμάλ: "Ένιωθα απροστάτευτος από τη διοίκηση - Τότε άρχισαν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό"

Στα «κόκκινα» κι επίσημα ο Μπουμάλ (pic)

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο sdna.gr και μίλησε για το διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά αποσπάσματα:

«Ήταν φανταστικό για μένα το ότι με ήθελε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούσα καλά – καλά να το πιστέψω. Το μόνο που έκανα ήταν να ευχαριστώ τον Θεό που είχα αυτή την ευκαιρία».

«Νομίζω όλα τα προβλήματα άρχισαν από την στιγμή που άρχισαν να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων ξένων κυρίως παικτών».

«Όταν τραυματίστηκα ήρθε (σ.σ. ο Αλαφούζος) στο νοσοκομείο να με δει. Για μένα ήταν εντάξει άνθρωπος, ευγενικός πάντα. Όποτε ήθελα να τον συναντήσω πήγαινα στο κανάλι και τον έβλεπα».

«Ήξερα ότι αν έμενα η ατμόσφαιρα με τον προπονητή δεν θα ήταν καλή. Ο Μαρίνος με ήξερε και δεν καταλάβαινα γιατί δεν μου έδινε καθόλου χρόνο. Όταν πήγε στον Παναθηναϊκό σκεφτόταν πολύ τον εαυτό του. Δεν θα ήταν δυνατή η συνεργασία μου μαζί του αν έμενα. Ήταν ένα πολύ καλό τάιμινγκ για να αποχωρήσω».

Για το αν ένιωθε απροστάτευτος από τη διοίκηση: «Δεν ξέρω για τους συμπαίκτες μου αλλά εγώ σίγουρα. Ο μεγάλος μας αντίπαλος ήταν ο Μαρινάκης και ήθελε να τελειώσει τον Παναθηναϊκό. Όταν εγώ ήταν να υπογράψω στον Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης προσπάθησε να με πάρει στον Ολυμπιακό αλλά όχι γιατί με ήθελαν πραγματικά στην ομάδα. Μόνο και μόνο για να μην με πάρει ο Παναθηναϊκός, μετά θα με έδιναν κάπου δανεικό. Τότε τους είπα όχι γιατί εγώ ήθελα να παίξω. Αυτή ήταν πάντα η τακτική του Μαρινάκη, να παίρνει παίκτες χωρίς να τους θέλει μόνο και μόνο για να μην τους πάρουν οι ανταγωνιστές του και μετά να τους δώσει σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς και η ΑΕΛ. Μπορώ να σας φέρω πολλά τέτοια παραδείγματα παικτών όπως ο Καραμάνος ή ο Κολοβός».

Διαβάστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News