Μπορούσαν και χειρότερα...

Μπορούσαν και χειρότερα...

Πάλι καλά που ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να σώσει τον πόντο στην Κρήτη.

Το αναφέρουμε επειδή όντως η ομάδα σε κάποια σημεία του ματς μπόρεσε να ασκήσει πίεση και να κυνηγήσει την ανατροπή παρότι ο τρόπος που αντιδρούσαν οι αμυντικοί όταν η μπάλα έμπαινε στην περιοχή τους φόβισε όλους τους υπόλοιπους και θα μπορούσε να αναγκάσει τον Συλαϊδόπουλο να παίξει πιο συντηρητικά.

Τελικά ο υπηρεσιακός κόουτς (που έδειξε ότι δεν βολεύτηκε με τα τέρματα των δύο επιθετικών του) παρότι φοβήθηκε τον τρόπο που λειτουργούσαν οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές του, βολεύτηκε με το “Χ” αν και το χαμένο πέναλτι, τα σπαταλημένα τετ-α-τετ του Τάσου Χατζηγιοβάνη θα μπορούσαν σήμερα να έχουν το κλαμπ στον ένα βαθμό, σπάζοντας -το ακόμα αθλιότερο- περσινό …ρεκόρ των δύο ισοπαλιών στις πρώτες στροφές.

Πέρσι οι συντριβές από ΟΦΗ, Άρη βάραιναν ακόμα πιο πολύ το κλίμα, όχι ότι φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα για ρόστερ που διαφημίστηκε πολύ λόγω των θερινών προσθηκών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News