Μποροβήλος: «Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο» (vid)

Μποροβήλος: «Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο» (vid)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Ο κ.Πλεύρης δέχτηκε να έχουμε αυτή συνάντηση προκειμένου να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε με την παρουσία του 10% και των 1000 φιλάθλων σε πλαφόν. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν, ότι στα γήπεδα πλέον εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι.

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι η ανθρώπινη υγεία. Το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία, αλλά αντικειμενικά αντιμετωπίζονται και προβλήματα από τους φιλάθλους μας οι οποίοι εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Συνεκτιμούμε την κατάσταση λοιπόν, την πορεία της πανδημίας αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το επόμενο 15ημερο θα είμαστε σε στενή επαφή προκειμένου να δούμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε έτσι ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα πραγματικά αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News