Μποροβήλος: «Δεν άνοιξε μύτη στη Ριζούπολη - Δεν υπήρξε παράπονο ούτε για πλάγιο»

Μποροβήλος: "Τεράστιος ο Παναθηναϊκός - Τρελός όποιος δεν τον θέλει στην κατηγορία"

Θέση για το περίφημο παιχνίδι της Ριζούπολης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κλήθηκε να πάρει ξανά ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο νυν πρόεδρος της Λίγκας ρωτήθηκε σχετικά και στη Δίκη του OPEN όπου τόνισε: «Σε ποιον κανονισμό θα στηριζόμουν για να φύγω; Δεν είχα για να φύγω. Εάν μου το πει ο οποιοσδήποτε να το δεχθώ. Μέσα στο γήπεδο δεν υπήρξε ούτε πλάγιο για παράπονο. Όσον αφορά στις συνθήκες πριν τον αγώνα εγώ δεν είχα εικόνα. Όταν θέλει να δικαιολογήσει ο καθένας… Όχι δεν με ενοχλούσε.

Έπαιζε ρόλο και το σκορ για τον πρωταθλητή. Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο και με έξι χιλιάδες φιλοξενούμενους δεν άνοιξε μύτη και μιλάω για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο. Τα περισσότερα δεν έπεσαν καν στην αντίληψή μου».

Ο βετεράνος διαιτητής μιλώντας για τη Ριζούπολη είχε πει στο Gazzetta: «Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά. Αυτοί που μου χρεώνουν τη σέντρα του εν λόγω αγώνα, είναι κάποιοι που μιλάνε τελείως ανεύθυνα. Δεν λένε με ποια αρμοδιότητα θα μπορούσα ως διαιτητής να μη ξεκινήσω το παιχνίδι. Εγώ, τότε, ως διαιτητής δεν είχα καμία αρμοδιότητα να σηκωθώ και να φύγω βάσει των τότε κανονισμών που ίσχυαν. Ήταν ένα ντέρμπι που πραγματικά είχε ένταση, έμαθα και εγώ για κάποια πράγματα που έγιναν στην άφιξη του Παναθηναϊκού, αλλά και στα αποδυτήρια ενδεχομένως, τα οποία σαφώς και δεν είχαν πέσει στη δική μου αντίληψη.

Θυμάμαι ότι όντως υπήρξε ένταση κατά την έξοδο του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, στο χώρο της φυσούνας και το ίδιο θα λέγαμε ότι συνέβη κατά την είσοδό του πριν την έναρξη. Από εκεί και πέρα, οι τότε κανονισμοί δεν επέτρεπαν στον διαιτητή να σηκωθεί και να φύγει από το γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News