Μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις!

Μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις!

Ντέρμπι πλησιάζουν και για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη θέση του αουτσάιντερ σ’ όλα τα παιχνίδια.

Μόνο που το υλικό που έχει φέτος είναι καλύτερο της περασμένης διετίας και δεν θα δημιουργηθεί έκπληξη αν η ομάδα στραπατσάρει τη …μύτη των ανταγωνιστών, το έκανε και τα προηγούμενα χρόνια με υλικό από τα πανέρια και το ηθικό καταρρακωμένο.

Ειδικά επί Δώνη, Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός όποτε βρισκόταν στα σχοινιά ταπεινωμένος, ως πυγμάχος που τις τρώει και κρατιέται με όλη του την αυταπάρνηση να μη πέσει, τότε έβγαζε τον καλύτερό του εαυτό, κάνοντας μας κάθε φορά να προετοιμαζόμαστε για “θαύματα”.

Εκείνη η ψυχολογική κατάσταση όπου όλοι πριν τη σέντρα μιλούσαν για εύκολες “τριαροτεσσάρες” ενεργοποιούσε κρυφές δυνάμεις κι οδηγούσε το κλαμπ σε βαθιά πνευματικά μονοπάτια που ελάχιστοι έχουν περπατήσει. Η κλάση των σημερινών ποδοσφαιριστών είναι ανώτερη, αν μπορέσει ο Λάζλο Μπόλονι να ξυπνήσει εγωισμούς τότε ενδεχομένως οι αντίπαλοι να βιώσουν πικρές εκπλήξεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News