Μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο

Μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο

O Λευτέρης Μαντζούκας έπαιξε και στην Πυλαία, με τον Δημήτρη Πρίφτη να επιθυμεί να τον κάνει ενεργό μέλος του rotation.

Ο μικρός πέρσι είχε έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω αλλά η αλήθεια είναι πως ο Οντέτ Κάτας ελάχιστη σημασία του έδινε. Σε μεταβατική σεζόν όπου δεν υπάρχουν απαιτήσεις αναρωτιόμαστε γιατί ο πιτσιρικάς δεν παίζει ακόμα περισσότερο αντί για λεγεωνάριους τύπου Τζέρεμι Εβανς στα ματσάκια πρωταθλήματος.

Το παλικάρι έχει σπουδαίο “πακέτο”. Είναι με παπούτσια 2.10, παίζει στην θέση 4, ενώ μπορεί και στο 3, την ίδια ώρα το σουτ του είναι σε καλό επίπεδο.

Στον Προμηθέα ο κόουτς Γιατράς έδειξε πως τον εμπιστεύεται γι’ αυτό και τον έβαλε στα βαθιά. Ο Μαντζούκας ήταν μόλις 15 ετών, όταν χρησιμοποιήθηκε για 27 λεπτά στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Βίρτους Μπολόνια.

Στην Πάτρα τον πίστευαν και εκείνος φρόντιζε να δείχνει κάθε στιγμή, κάθε μέρα πως αξίζει την ευκαιρία που του δίνεται. Όσο για το δικό του επίπεδο, απέναντι σε αθλητές της ηλικίας του; Μία λέξη υπήρχε μόνο: κυρίαρχος.

Αυτό φάνηκε και σε ένα φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα (Κ16) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα νούμερά του, για άλλη μια φορά, είχαν… μιλήσει για εκείνον (41 πόντοι και 16 ριμπάουντ). Ήταν φυσικό να περάσει γρήγορα τα σύνορα της Αχαϊας…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News