Μπορεί να είναι η χρονιά του - «Χτυπάει» φανέλα βασικού

Βόλος - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Διαβάζουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κερδίσει ήδη την συμπάθεια του προπονητή του. Φαίνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε πολλά περσινά ματς του Παναθηναϊκού.

Όπως είναι λογικό, διαπίστωσε ότι η επιθετική γραμμή άρχισε να έχει προβλήματα όποτε ο νεαρός φορ δεν ήταν στο βασικό σχήμα, με αυτή την παρατήρηση θα συμφωνούσε σίγουρα και ο Ντάνι Πογιάτος παρότι τον μικρό δεν τον υπολόγιζε.

Στη διάγνωση του Σέρβου προκύπτει ότι όταν έλειπε από το χορτάρι ο ογκώδης στράικερ, ο σύλλογος είχε φορ με ολότελα διαφορετικά χαρακτηριστικά που αδυνατούσαν να συνεργαστούν.

Ο Μακέντα ήταν συνηθισμένος να βγαίνει από την περιοχή για να πάρει μπάλα.

Από την άλλη ο Καρλίτος δεν παίζει πολύ με πλάτη, δεν μπορούσε να σπάσει μπάλα σε όποιον ακολουθούσε, είχε προβληματάκια προσαρμογής: θα τον δούμε καλύτερα φέτος – θα προσφέρει περισσότερα αν ο κόουτς πάρει ακραίους, πιο συμβατούς με το παιχνίδι του, μιλάμε για κλασικό παίκτη περιοχής που περίμενε τάισμα που πέρσι δεν ήρθε.

Ο Ιωαννίδης μπορεί να κάνει μόνος του ότι οι άλλοι δύο μαζί αφού για το μπόι του η τεχνική του είναι μια χαρά, είναι ασύγκριτα πιο δυνατός και πιο ψηλός κι αν βελτιώσει τα τελειώματά του μπορεί φέτος να μας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News