Μπορεί και «μισός» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πρίφτης: Τι είπε για Εθνική, Παπαγιάννη, Χουγκάζ

Θα παλέψει για την τρίτη σερί νίκη ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός.

Παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» (τραυματίες, Εθνική), θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις σε εξ αναβολής αγώνα για την 18η αγωνιστική της Euroleague (21:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξε με ψυχή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έφτασε σε μία… παλικαρίσια νίκη με 79-73. Το ευχάριστο νέο για τον Έλληνα κόουτς ήταν το γεγονός ότι βγήκαν μπροστά παίκτες που έως τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Οι Λιθουανοί την φετινή σεζόν με 5-19 έχουν απογοητευτική εικόνα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς διέλυσαν την περασμένη εβδομάδα την Ρεάλ Μαδρίτης (68-47), στην μακράν πληρέστερη φετινή εμφάνισή τους.

Εκτός μάχης παραμένουν οι σημαντικοί Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα στην Τουρκία. O νεαρός Αβδάλας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, αλλά είναι με την U18 του Παναθηναϊκού για το τουρνουά Rising Stars στην Πάτρα. Νοκ άουτ τέθηκαν επίσης οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Οκάρο Γουάιτ.

Διαβάστε τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης.

«Ήταν ένα ειδικό ματς γιατί οι συνθήκες του παιχνιδιού για εμάς ήταν περίεργες. Είχαμε προβλήματα τραυματισμού. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολη αυτή η βδομάδα και μετά το Κύπελλο και αξίζουν όλα τα μπράβο. Πραγματικά στηρίζουμε την Εθνική παρά τα όσα προβλήματα είχαμε αυτή την βδομάδα. Και παρόλα αυτά δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μας να μην πάει ο Παπαγιάννης στην Εθνική. Ήταν μία πλήρως συνειδητή απόφαση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News