Μπόμης: «Έτοιμοι να υποδεχθούμε το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού»

Μπόμης: «Παραλάβαμε χάος στον Ερασιτέχνη - Το πότε θα ανοίξει το θέμα του γηπέδου αφορά τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε τι ανέφερε ο γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μπόμης, κατά τη διάρκεια της ΓΣ της Μάνας του Λόχου!

Αναλυτικά:

«Στόχος ήταν να οργανώσουμε τον σύλλογο σε επαγγελματικά πρότυπα. Μετακομίσαμε από το διαμέρισμα που ήταν τα γραφεία στις κοινές δομές με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού που όλοι καταλαβαίνουμε τι δομές χρειάζονται. Μετά τα όσα έγιναν στην Κυψέλη και στο ματς με τον Ολυμπιακό καταφέραμε να μπει το video replay και να μην υπάρχει άλλη κλοπή.

Στο βόλεϊ δίναμε αγώνες για τα πλέι άουτ. Τερματίσαμε πέμπτοι αλλά ουσιαστικά εντός τετράδας. Το πρωτάθλημα των Ακαδημιών των εφήβων στο βόλεϊ και το πόλο μαρτυρούν τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Το τμήμα της πάλης δεν διαλύθηκε αλλά αναδιοργανώθηκε. Μία σημαντική πρωτοβουλία είναι ότι πήρε σάρκα και οστά η ίδρυση του τμήματος ΑΜΕΑ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News