Μπολόνια-Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Άρη

Συνέχεια στην ενθαρρυντική εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, που για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αναμετράται με την Βίρτους στην Μπολόνια.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς διέκρινε πρόοδο στην απόδοση της ομάδας του την περασμένη εβδομάδα, αλλά αντιλαμβάνεται πολύ καλά πως χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη βελτίωση για να διεκδικήσει θέση στα playoffs, αλλά και να νιώσει ο ίδιος πιο… ασφαλής στη θέση του.

Η πίεση είναι μεγάλη, αφού οι αλλαγές που είχαν προαναγγελθεί στο ρόστερ δεν έχουν ακόμη γίνει, η ομάδα παραμένει στο 7-12 και τουλάχιστον τρεις νίκες μακριά από την οκτάδα, ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με την ισχυρή Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα και ακολούθως διπλή αγωνιστική στην Ισπανία κόντρα σε Ρεάλ και Μπασκόνια.

Το παιχνίδι για τη EuroLeague, Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός, θα ξεκινήσει στις 21:30.

Θα μεταδοθεί από το Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News