Μπόλονι: Υπογραφές και άφιξη στην Αθήνα

Μπόλονι: Υπογραφές και άφιξη στην Αθήνα

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Παναθηναϊκού κι όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά τη συμφωνία του με το τριφύλλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να είναι στην Αθήνα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπόλονι φαίνεται πως θα υπογράψει διετές «κλειστό» συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με την αμοιβή του να φτάνει 400.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, θα έχει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων που μπορεί αν ανεβάσει κατά πολύ το νούμερο.

Στο συμβόλαιο του υπάρχουν μεταξύ άλλων μπόνους κατάκτησης του Κυπέλλου, εξόδου στην Ευρώπη, κατάκτησης της 2ης ή 3ης θέσης, συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, ακόμα και κατάκτησης του πρωταθλήματος και όλα υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News