Μπόλονι: Το αλφάβητο της δουλειάς του

Μπόλονι: Το αλφάβητο της δουλειάς του

Ο Λάζλο Μπόλονι ήρθε σε μια ομάδα φανερά αδούλευτη αλλά πρέπει να προετοιμάσουν τον Ρουμάνο προπονητή ότι ο χρόνος που θα έχει για να δουλέψει απερίσπαστος δεν θα είναι μεγάλος.

Ο Ρουμάνος δεν αναλαμβάνει ένα τσούρμο άγουρα παιδάκια (όπως ο Γιώργος Δώνης) , ούτε μια φουρνιά από λούζερς (όπως ο Κυράστας, ο Μαρκαριάν και ο Τεν Κάτε), που έπρεπε ν’ αλλάξουν νοοτροπία. Μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες έχει κάμποσους το ρόστερ. Το μόνο που θα ζητηθεί από τον κόουτς είναι με αυτό το υλικό να διεκδικήσει την 4η θέση από τον…Άρη.

Ποια είναι η απαίτηση από εκείνον; Να χρησιμοποιεί τους καλύτερους , να διορθώσει την άμυνα που τρώει γκολ από τον καθένα, να καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες είναι χρησιμότεροι αν τους βάλεις σε θέσεις που τους αρμόζουν, να δείξει εμπιστοσύνη στους αναπληρωματικούς γιατί η σεζόν δεν βγαίνει με λίγους παίκτες.

Αυτή θα είναι η αλφαβήτα της δουλειάς του, πράγματα στα οποία ο προκάτοχός του απέτυχε εμφατικά εξού και η άμεση απομάκρυνσή του από τον σύλλογο, πριν καλά καλά καταλάβει που έχει έρθει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News