Μπόλονι στους παίκτες: «Δεν πέρασα τα 60 για να ξεφτιλίζομαι» - Το ενωτικό μήνυμα

Έξαλλος ο Μπόλονι στο ημίχρονο - Οι ατάκες του

O Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση με αφορμή ορισμένες αντιδράσεις.

«Ακούστε για να μην έχουμε άλλα και να τα πάμε καλά», είπε αρχικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε: «Δεν έχω περάσει τα 60 χρόνια μου για να ξεφτιλίζομαι. Για να τα πάμε ωραία, εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, τι ώρα μπαίνει, τι ώρα βγαίνει», σύμφωνα με το onsports.gr.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» κατέληξε στην ομιλία του: «Αυτή είναι η δική μου δουλειά. Ο καθένας στον ρόλο του. Εγώ αποφασίζω κι αν ξαναγίνει το παραμικρό θα υπάρξουν κυρώσεις. Το αφεντικό είμαι εγώ. Προσπαθώ ακόμα να σας γνωρίσω, θα κάνω και συναντήσεις με όλους, αλλά το ξεκαθαρίζω και πάλι. Εγώ αποφασίζω».

Παράλληλα, όσον αφορά το ντέρμπι είπε: «Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά, να συνεχίσουμε στη λογική του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι, να δουλέψουμε περισσότερο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει να συνεχίσουμε σαν μια οικογένεια, η οποία μέσα από τις δυσκολίες γίνεται πιο δυνατή. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News