Μπόλονι σε ρεπόρτερ: «Ηλίθια ερώτηση» - Αντέδρασε ο δημοσιογράφος (vid)

Οι οργισμένες δηλώσεις του Μπόλονι σε... βίντεο!

Στον Λάζλο Μπόλονι δεν άρεσε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την άδεια των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να απαντήσει με άσχημο τρόπο.

Ο Ρουμάνος προπονητής αντέδρασε υπερβολικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου της NOVA Νίκου Τζουάνη…

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπόλονι για το αν μετανιώνει που έδωσε μεγάλη άδεια στους παίκτες τα Χριστούγεννα. Αυτός εκνευρίστηκε και απάντησε:

«Η ερώτησή σας είναι ανόητη, ηλίθια. Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που κόλλησαν εδώ».

Στη συνέχεια ο Μπόλονι αποχώρησε, ενώ ο ο ρεπόρτερ απάντησε στον προπονητή του τριφυλλιού, τονίζοντας, ότι δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό.

Δείτε το περιστατικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News