Μπόλονι σε Αλαφούζο για Κουρμπελη: «Όχι, όχι, όχι...»

Μπόλονι σε Αλαφούζο για Κουρμπελη: «Όχι, όχι, όχι...»

O Δημήτρης Κουρμηέλης είναι από τους ποδοσφαιριστές που αναντίρρητα τα τελευταία χρόνια έχουν στηρίξει στα δύσκολα τον Παναθηναϊκό δίνοντας όλο τους το είναι για την πρόοδο και σταθεροποίηση του τριφυλλιού στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Και για τον λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση πέρυσι τέτοιο καιρό του πρόσφερε καθ’ υπέρβαση είναι η αλήθεια νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους μέχρι το 2023.

Φαίνεται πως οι ώριμες εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό αν κρίνει κανείς από τα απανωτά εσχάτως δημοσιεύματα στην Ουκρανία που κάνουν λόγο για θερμό ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου ή τις διασταυρωμένες πληροφορίες που τον φέρνουν στο στόχαστρο Ιταλών και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τη Realnews όλα αυτά είναι ήδη γνωστά όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια των πράσινων όπως και στον ίδιο τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σε γνωστές και μη συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει ζητήσει να μη φύγει ο διεθνής άσος παρά μόνο αν ερχόταν μια εξωφρενική προσφορά την οποία ούτε το κλαμπ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Και το αφεντικό του τριφυλλιού πάντως δεν δείχνει τέτοια διάθεση επιθυμώντας και εκείνος να μην αλλάξει ο ποδοσφαιριστής του φανέλα και περιβάλλον.

Πηγή Realnews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News