Μπόλονι: "Θα παρέμβω αν μου δώσει το δικαίωμα η διοίκηση"

Μπόλονι: "Θα παρέμβω αν μου δώσει το δικαίωμα η διοίκηση"

Στους νέους του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Λάζλο Μπολόνι μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι πως θα ήθελε να παρέμβρει στους παίκτες της ακαδημίας σε περίπτωση που του το επιτρέψει η διοίκηση

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού:

“Καταρχήν θα συγχαρώ τους παίκτες μου. Γιατί σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά όσον αφορά τη νοοτροπία αλλάζουμε και γινόμαστε περισσότεροι μαχητικοί με την καλή έννοια. Και πιστεύω ότι μερικές φορές κερδίζεις με 1-0 και μερικές κερδίζεις εκτός έδρας με 2-0 αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο το οποίο μας λείπει”.

Για το μικρό σερί των δύο νικών είπε:

“Αυτό φέρνει την απόδειξη ότι στις δύο προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε προς τον καλό δρόμο. Βέβαια δεν ξεχνάω ότι δεν είδαμε έναν ιδιαίτερα καλό αγώνα. Και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού. Όμως η πίεση, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, χωρίς να ψάχνω για δικαιλογίες, ελπίζω πως θα βελτιωθούμε’.

Για τους πολλούς νέους παίκτες:

“Πρέπει να τους συγχαρώ και θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ακαδημίας. Όμως πιστεύω πως και αυτοί οι παίκτες είναι στην περίοδο της μετεξέλιξης και όταν έχουμε χρόνο και αν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα τότε σε αυτή την περίοδο θα ήθελα και εγώ να παρέμβω. Γιατί σε αυτούς τους τρεις-τέσσερις νέους είδαμε κάποιες ελλείψεις. Να καθορίσω την εξέλιξη τους, να τους γνωρίσω καλύτερα. Περιμένω τους αγώνες των εθνικών ομάδων για να σταμτήσει λίγο το πρωτάθλημα και τότε θα ελέγξω τους νέους παίκτες που είπατε αλλά σημειώνω πως από ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματούν και εμείς θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News