Μπόλονι: "Πέρασα πολλά, υπέφερα - Είπαμε πολλά στα αποδυτήρια..."

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Στις δυσκολίες που έχει περάσει όλο αυτό τον καιρό στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι…

Ο τεχνικός των πρασίνων ήταν ευχαριστημενος με την παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ έδωσε και το δικό του μήνυμα για τα όσα έχει περάσει στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ακόμα μακριά. Πολύς κόσμος ξέρει ότι περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές. Ομως, μέσα από τη δυσκολία συσπειρωνόμαστε. Συνασπιζόμαστε ακόμα και καλύτερα.

Η ομάδα μου, οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Οχι μόνο για την επιτυχία σήμερα, αλλά για όλη την προσπάθεια που έχουν κανει. Στους αγώνες, στις προπονήσεις, στο ξενοδοχείο που είμαστε μαζί».

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: «Είμαι ικανοποιημένος οπωσδήποτε. Κερδίσαμε μια από τις πιο… βαριές ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι συνολικά χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ενδεχομένως, αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι εκτίμησα σήμερα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο βγήκε αυτό το ημίχρονο. Είπαμε αρκετά στα αποδυτήρια, αλλά οι πόρτες των αποδυτηρίων παραμένουν κλειστές.

Έχω ένα μήνυμα να στείλω. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε εκεί που βρέθηκε. Επιστρέφουμε στα πλέι οφ να παίξουμε καλούς αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες. Εχω περάσει πολλές θετικές στιγμές, αλλά υπέφερα και πολύ. Σχετικά με αυτό που μας περιμένει, μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, αλλά και να τους χάσουμε. Μένουμε ήρεμοι, διότι με την ομάδα και τις δυνατότητές μας θα κάνουμε τα πάντα για να εκπροσωπήσουμε έτσι όπως πρέπει τον Παναθηναϊκό διότι αυτό είναι το όνειρό μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News