Μπόλονι: "Αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από μένα"

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και οι... ευχές στον Ολυμπιακό

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ απέφυγε να μιλήσει για το… μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη Nova:

Για την ετοιμότητα του Τριφυλλιού: “Μη πάμε τόσο γρήγορα, νίκη, δεύτερη θέση και τα λοιπά. Σιγά-Σιγά. Ηρεμία, δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή διαδικασία, καλά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο στον επόμενο αγώνα και μέχρι εκεί δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είμαστε φιλόδοξοι και ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να φαντασιωνόμαστε και διάφορες δηλώσεις για το μέλλον, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα”.

Σχετικά με τους κινδύνους του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό: “Κάθε αγώνας μας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς…όλοι! Καταρχήν υπάρχει ένα άγνωστο. Και το άγνωστο είναι μια παράμετρος που όλο και πιο συχνά βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Και ακριβώς αυτό το άγνωστο είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News