Μπόλονι: «Οι παίκτες έδωσαν "ηρωικό" αγώνα κόντρα στον Αστέρα»

Μπόλονι: «Οι παίκτες έδωσαν "ηρωικό" αγώνα κόντρα στον Αστέρα»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε, επίσης, στους απόντες, αλλά και τον Αντονίτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ακόμη. Εχουμε καλά νέα από την κατάσταση της υγείας του Μαουρίσιο, ωστόσο θα πάρει μέρες για να τον έχουμε κοντά μας. Θα χρειαστεί περίπου 10 μέρες για να σταθεί στα… πόδια τους. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ευτυχώς δεν είχαμε άλλες λοιμώξεις, άρα οι απόντες θα παραμένουν απόντες και μέσο στο σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να αναδιοργανώσουμε τους παίκτες που έδωσαν έναν… ηρωικό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης».

Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι Βιγιαφάνιες, Σάντσες: «Σε αυτό μόνο ο Θεός μπορεί να μας απαντήσει. Δεν είναι υπό τον δικό μας έλεγχο».

Για τον Αντονίτο: «Θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση, αλλά αυτή τη στιγμή ακόμη δεν είναι σε θέση…».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα που έχει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Τη νικήσαμε με δυσκολία στην έδρα μας. Η πίεση δεν θα είναι σε αυτούς, αλλά στην ομάδας μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News