Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λάζο Μπόλονι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λάζο Μπόλονι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα πρώτο μέρος αδύνατο, χωρίς το πνεύμα που έπρεπε. Είχαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Τις αποστάσεις. Ίσως αυτή η άνεση μας εμπόδισε, αλλά μετά σκεφτήκαμε καλύτερα. Το πρόβλημα δεν ήταν για την τακτική, αλλά για τη νοοτροπία.

Μέσα στη δυσκολία οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας. Τους περιμέναμε στο κέντρο και κάναμε τις αντεπιθέσεις.

Πού θα φτάσουμε; Θα φτάσουμε στην Αθήνα (γέλια). Υπάρχει κόπωση, αλλά κι άλλες οι ομάδες έχουν κόπωση.

Ούτε εγώ έχω την τέλεια φιλοσοφία, ούτε η ομάδα μπορεί να φτάσει την τέλεια φιλοσοφία. Προσπαθούμε για το καλύτερο, όπως το να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γιατί αυτή η αλλαγή νοοτροπίας ήταν εξαιρετική. Μην ξεχνάμε ότι έχουν έναν αγώνα περισσότερο από εμάς. Δεν ήταν όλοι παίκτες παρόντες, παρόλα αυτά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι οι αντίπαλοι γιατί έχουν χαρακτήρα.

Η αποβολή Χουάνκαρ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News