Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη - «Θα... σπάσω τη χαρά των παικτών»

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη - «Θα... σπάσω τη χαρά των παικτών»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, ο Ρουμάνος προπονητής, δήλωσε:

«Έχω πολύ βαθιές σκέψεις. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και βεβαίως τώρα θα πρέπει να δω πως θα ράψω το πρώτο καλό ημίχρονο με την ΑΕΚ, με το δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό. Εγώ γυάλισα τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρα ο Άγιος Νικόλαος, που γιορτάζει σήμερα. Όπως είπα και στα αποδυτήρια ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε ευχές σε όσους γιορτάζουν.

Το 2-0 στο ημίχρονο είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα. Όταν δέχεσαι γκολ είναι σαν να σου στερεί το οξυγόνο η άλλη ομάδα (εννοεί το 2-1).

Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίτσιο που υπέφεραν από τραυματισμούς, που ενδεχομένως να μην μπορούν να αναρρώσουν. Στα αποδυτήρια υπάρχει ευτυχία αλλά θα σπάσω αυτή τη χαρά και θα τους πω ότι μία νίκη εκτός έδρας είναι σημαντικη εάν μπορέσει να τη σφραγίσεις και με νίκη εντός έδρας.

Γνωρίζω ότι στα αποδυτήρια υπάρχει χαρά την οποία θα τη… σπάσω. Θα πω στους παίκτες ότι μία νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική, αν καταφέρεις να νικήσεις και εντός έδρας. Αρα σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News