Μπόλονι: «Η ομάδα εκτός από παίκτες, χρειάζεται αλλαγές και σε άλλους τομείς»

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Ο Λάζλο Μπόλονι σχολίασε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός, εκτός μεταγραφές χρειάζεται να αλλάξει κι άλλα πράγματα. «Όχι μόνο ο κεντρικός αμυντικός ή ποιος είναι η στο δεξιό άκρο… Δεν είναι μόνο αυτά τα σημαντικά ζητήματα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει να πάμε», είπε μεταξύ άλλων

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Look Sport +:

«Δυστυχώς ήταν ένα ντέρμπι χωρίς θεατές, αλλά είχε την ένταση που έχει κάθε ντέρμπι. Είναι ο πιο μεγάλος αντίπαλος στην Ελλάδα, μια ομάδα που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο Champions League και έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση. Ο Παναθηναϊκός πέρασε μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση και σταδιακά σήκωσε κεφάλι. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ντέρμπι.

Στόχος μας θα ήταν ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που τον υποχρεώνει η ιστορία του. Αν μπορούσα να βοηθήσω, θα ήμουν χαρούμενος και περήφανος. Είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολη δουλειά, επειδή η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, να αλλάξει, σε πολλούς τομείς.

Όχι μόνο ο κεντρικός αμυντικός ή ποιος είναι η στο δεξιό άκρο… Δεν είναι μόνο αυτά τα σημαντικά ζητήματα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει να πάμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News