Μπόλονι: «Είναι δυνατόν; Πώς να συγκριθούν αυτοί οι δύο»

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα - Σπόντα για Βιγιαφάνιες

Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gsp.ro χθες, όπου αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τον κορυφαίο παίκτη στο ποδόσφαιρο και ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Ρουμανία:

Για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο: «Ο Κρόιφ είχε πει νομίζω ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρώτος, αλλά να είσαι πάντα μεταξύ των πρώτων. Από τον Πέλε στο Ντι Στεφάνο, από τον Πούσκας έως το Μαραντόνα, από τον Κρόιφ έως τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι. Όσον αφορά τον Ιμπραϊμοβιτς τι έκανε; Σημείωσε δύο γκολ με το τακούνι του από τα 30 μέτρα. Είμαι ειρωνικός, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον Ζλάταν με τον Μέσι. Ή ακόμα και με τον Λεβαντόφσκι. Θα επέλεγα τον Πολωνό μεταξύ των δύο. Είναι σαν να συγκρίνουμε τον Καντόνα, βασιλιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζιντάν, παγκόσμιο και Ευρωπαίο πρωταθλητή. Η ανθρώπινη δύναμη παίζει τεράστιο ρόλο στην εκτίμηση ενός ποδοσφαιριστή».

Για το ποιος είναι ο επόμενος μετά τους Μέσι και Ρονάλντο: «Ο Μπαπέ πρέπει να φτάσει εκεί. Κρίμα που στην Παρί η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα και συγκέντρωση αστεριών δεν τον βοηθά. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν παίρνει στα σοβαρά την Μπάγερν Μονάχου. Αν πάρετε τα ονόματα των παικτών, σας κόβει την ανάσα. Δυστυχώς, η Παρί δεν έχει τη σταθερότητα της Μπάγερν. Και αυτό δεν βοηθά τον Κιλιάν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News