Μπολάσι: «Κόπηκε» από τον Αντσελότι, τον... σύστησαν στον Παναθηναϊκό

Μπολάσι: «Κόπηκε» από τον Αντσελότι, τον... σύστησαν στον Παναθηναϊκό

Το restart στην καριέρα του ψάχνει ο Γιανίκ Μπολάσι, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον.

Ο 32χρονος Κονγκολέζος φορ – εξτρέμ υπήρξε «καυτό» όνομα στην Premier League, όταν η Έβερτον αποφάσισε το 2016 να πληρώσει 28,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Τα πρώτα δύο χρόνια στο Λίβερπουλ έκανε συνολικά, 32 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πέτυχε μόλις δύο γκολ (ένα κάθε χρονιά).

Δόθηκε ουκ ολίγες φορές δανεικός σε συλλόγους, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το step up. Πέρσι, το καλοκαίρι ο Κάρλο Αντσελότι του… έδωσε το τελειωτικό χτύπημα, «κόβοντας» τον από νωρίς από τα «Ζαχαρωτά». Έτσι, εκείνος κατέληξε στη Μίντλεσμπρο και στην Τσάμπιονσιπ (15 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Μπολάσι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για το τρέχον καλοκαίρι με την αξία του να υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Ο παίκτης «συνδέθηκε» και με τον Ολυμπιακό, έπειτα από ένα δημοσίευμα της «A Bola» πέρσι τον Μάιο, αλλά δεν υπήρξε κάτι παραπάνω.

Στο παρελθόν, αγωνίστηκε στις Χίλινγκντον, Φλοριάνα, Πλίμουθ, Μπαρνέτ, Μπρίστολ Σίτι, Κρίσταλ Πάλας, Άστον Βίλα, Άντερλεχτ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τελευταία στη Μίντλεσμπρο. Από την 1η Ιουλίου θα κερδίσει την ελευθερία του από την Έβερτον και θα ψάξει αλλού την τύχη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News