Μπόγρης: «Το Διαμαντίδης – Αλβέρτης είναι πολύ έξυπνη κίνηση»

«Ήταν στη λίστα του Παναθηναϊκού, προτίμησε Βαλένθια»

Στις κινήσεις που έχουν γίνει στο Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο σέντερ της Τενερίφης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το δίδυμο Διαμαντίδης-Αλβέρτης αλλά και για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Βόβορα

Αναλυτικά

«Ο Παναθηναϊκός κράτησε τρία παιδιά για να χτίσει πάνω τους. Τον Παπαγιάννη, τον Μήτογλου και τον Παπαπέτρου, που είναι Έλληνες και θα δώσουν πράγματα σε βάθος χρόνου. Είναι ένα νέο πρότζεκτ. Για μένα, αν ο κοντός που θα πάρει είναι υγιής και ηγετική μορφή, επειδή εκεί χάνει ο Παναθηναϊκός, θα τα πάει καλά. Έχει πολλά παιδιά που είναι σαν την σελήνη, αλλά του λείπει ο ήλιος. Να πάρουν από εκεί φως και να δώσουν μετά. Αν δώσει σωστά το μπάτζετ και πάρει σωστούς ρολίστες που θα τους κουβαλήσει ο ηγέτης, θα σου έλεγα θα πετύχει. Το Διαμαντίδης – Αλβέρτης είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι δύο άνθρωποι που θα προσελκύσουν κόσμο. Είναι οι πιο κατάλληλοι. Ο Δημήτρης έχει κύρος και τον σέβονται όλοι στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, έχει ιδέες, μπορεί να μιλήσει και να δώσει λύσεις επειδή είναι πανέξυπνος, είναι το πόστου που του ταιριάζει καλύτερα από οποιοδήποτε. Ακόμη κι αν βρεθεί επενδυτής, αυτοί οι δύο πιστεύω θα μείνουν εκεί. Ο Γιώργος Βόβορας, έχει πολύ μπασκετικές βάσεις. Είναι μεγάλο βήμα, ειδικά στην κρίσιμη καμπή που γίνεται. Δεν πρέπει τέτοιες ευκαιρίες να τις αφήνεις να πάνε χαμένες. Απλά θεωρώ ότι αν στραβώσουν τα πράγματα, θα είναι ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει νοοτροπία επιτυχιών και ο ίδιος δεν έχει το brand name ακόμα, που θα την απορροφήσει. Μακάρι να τα καταφέρει ο άνθρωπος, πρέπει να είναι και λίγο τυχερός, γιατί σε ένα τόσο μεγάλο άλμα πάντα χρειάζεται και η πίεση είναι μεγάλη. Το έκανε το άλμα ο Σάρας, αλλά είχε ήδη το σεβασμό σαν αθλητής. Εδώ μπορεί να πουν αμέσως ότι ήταν καλός για βοηθός και δεν κάνει για πρώτος. Γιατί δεν υπάρχει υπομονή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News