Μπόγρης: «Αποθέωσε» Αλβέρτη-Διαμαντίδη. Ατάκες για Παπαπέτρου, Μαντζούκα

Μπόγρης: «Προβάδισμα ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Μπόγρης, μιλώντας στο Eurohoops Show, αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν για το Παναθηναϊκό αγωνιστικά ο ελληνικός κορμός και η παρουσία των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη στη διοίκηση.

Αναλυτικά τι είπε στο Eurhohoops Show:

Για τον ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού: “Ο ελληνικός κορμός θα σε πάει μπροστά. Με αυτούς θα πας μπροστά. Είναι σε καλή ηλικία τα παιδιά του ΠΑΟ αλλά λήγουν συμβόλαια. Ο Μαντζούκας ήταν εξαιρετική κίνηση και εντυπωσιακή που κοιτάζει μακριά. Αν κρατήσει Παπαπέτρου θα είναι νίκη”.

Για τους Αλβέρτη – Διαμαντίδη: “Ο Αλβέρτης έχει τον σεβασμό όλων και θα τον ακούσουν. Εκείνος έχει την φωνή σε κόσμο και media από την άλλη ο Δημήτρης ξέρει το άθλημα και είναι λίγο τεχνικός διευθυντής”.

Για τους Ουάιτ και Χουέρτας: “Ο Ουάιτ σταμάτησε να είναι βιγκαν και έγινε καλός; Έφαγε μοσχάρι; Και ο Χουέρτας είναι χορτοφάγος και είναι μηχανή”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News