«Μπλέκουν» και οι Ισπανοί Παναθηναϊκό - Ετσεμπαρία

«Μπλέκουν» και οι Ισπανοί Παναθηναϊκό - Ετσεμπαρία

Δίνουν πιθανότητες στη μεταγραφή του Ετσεμπαρία στον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον πρώην μέσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει το «μπαμ» με τον έμπειρο χαφ που έκανε καριέρα στους Βάσκους της Μπιλμπάο, ωστόσο, επισημαίνεται πως η περίπτωση δεν είναι εύκολο.

Ωστόσο, δημοσίευμα της AS ενθαρρύνει τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για το «μπαμ»:

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “AS”:

«Ο πρώην παίκτης των “λιονταριών” που τον Ιούνιο ολοκλήρωσε το συμβόλαιο με την Αθλέτικ, εξερευνεί το δρόμο της Ελλάδας! Έχει επίσης προτάσεις από Τουρκία και Κύπρο και θέλει να σκεφτεί προσεκτικά την επόμενη κίνησή του.

Το άμεσο μέλλον του Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ίσως να ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες εβδομάδες. Η διαδρομή για Ελλάδα, όπως έκανε και ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάν Γκανέα που πήγε στον Άρη της Θεσσαλονίκης, είναι ο πιο… χειροπιαστός. Επειδή ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες της “AS”. Ένα απ’ τα πλέον παραδοσιακά κλαμπ, ηγέτης στην Ελλάδα, με τεχνικό διευθυντή τον Τσάβι Ρόκα. Μέχρι τώρα ο Καταλανός έχει υπογράψει τρεις Ισπανούς παίκτες, τον Βέλεθ, τον Αϊτορ και τον Καρλίτος.

Από την άλλη, το ποδόσφαιρο στην Κύπρο επίσης είναι μια προοπτική, αν και δεν είναι μια τόσο ισχυρή λίγκα και σε οικονομικό επίπεδο. Στην Τουρκία απ’ την άλλη, υπάρχει το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ.

Επίσης, υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως η Αυστραλία ή οι ΗΠΑ, που δεν πρέπει να αποκλειστούν. Στην Ισπανία η Αλαβές ρώτησε γι’ αυτόν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μπενιάτ είπε αντίο στις 20 Ιουλίου μέσω των social media κι ένα συγκινητικό γράμμα. Στα 33 του, έλυσε το συμβόλαιό του μαζί με τον φίλο του Μικέλ Σαν Χοσέ. Σχολιάζοντας πως “είναι ένα αντίο με ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά επειδή άνηκα σε ένα μοναδικό κλαμπ, το οποίο πάντα θα κουβαλώ στην καρδιά. Αφήνω το σύλλογο της ζωής μου”. Επίσης είπε πως “θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου” και ενεργοποίησε τα ενδιαφερόμενα κλαμπ.

Θέλει να σκεφτεί για τον επόμενο προορισμό του, να ζυγίζει τις επιλογές του και να κοιτάξει για ένα κλαμπ που θα τον προκαλέσει ποδοσφαιρικά και θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News