Μπλατ: «Ξέρω καλά τον Λάνγκφορντ. Τρέφω σεβασμό για αυτόν»

Μπλατ: «Ξέρω καλά τον Λάνγκφορντ. Τρέφω σεβασμό για αυτόν»

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Τι σχολίασε για τον Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο έμπειρος τεχνικός για την αυριανή αναμέτρηση:

«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι με παράδοση και ελπίζω να είναι αντάξιο αυτής. Είναι ένα εκτός έδρας ματς στο οποίο ελπίζουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο, δεν είναι ένα το κλειδι αλλά πολλά στοιχεία. Για 40 λεπτά πρέπει να είμαστε εκεί, την κάθε στιγμή. Να παίξουμε ομαδικά για να πάρουμε το διπλό.

Έχω παίξει πολλές φορές ενάντια σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Με έκανε μερος παράδοση και ιστορία. Τώρα έχω την ευκαιρία σε ένα απευθείας match up, πιθανώς το καλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Θα είναι συναρπαστικό.

Δεν έχει να κάνει με την πίεση το ότι παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Είχαμε ένα ατυχές παιχνίδι στην έδρα μας. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι παίζουμε καλά.

Θα δούμε αύριο αν θα παίξει. Είναι μέρα με την μέρα και αμφίβολος.

Ξέρω καλά τον Λάνγκφορντ, είχαμε καλή εμπειρία και συνεργασία. Τρέφω σεβασμό για αυτόν. Αν θέλουν να παίξουν λιγότερο μαζι τους για εμένα είναι καλό. Έχει ποιότητα, όπως όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.

Νομίζω ότι οι καινούριοι παίκτες μας έχουν δείξει καλό πρόσωπο την πρώτη χρονιά τους στην Euroleague. Χρειάζονται χρόνο προσαρμογής για να αντιληφθούν το επίπεδο και την ποιότητα των αντιπάλων μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τι έχουν κάνει και την δουλειά τους.

Είναι το πρώτο μου ντέρμπι, όχι όμως το πρώτο συνολικά. Έχω παίξει πολλά στην καριέρα μου σε άλλες χώρες, ομάδες και μέρη σε ανάλογη κρισιμότητα. Θα είμαι προετοιμασμένος να βοηθήσω την ομάδα μου, δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι.

Δεν θα ήταν κακό να δω κάποια ταινία αλλά θα δουλέψω περισσότερο για το ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News