Ψάχνει διπλό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει διπλό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός

Μετά τη μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν και τη συμφωνία για την επέκταση συνεργασίας με τον Χουάνκαρ (μένουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις), ο Παναθηναϊκός κινείται για τα υπόλοιπα «ανοιχτά μέτωπα», τα οποία, φυσικά, είναι αρκετά.

Βέβαια, χρονικά είναι νωρίς για όλες τις ομάδες, έτσι και για το «τριφύλλι», το οποίο δουλεύει όλες τις περιπτώσεις που έχει στη λίστα του (και που θα προκύψουν κι άλλες) με ένα και μοναδικό στόχο: Την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις παικτών και φυσικά αναζητούν κι άλλους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλουν υψηλή ποιότητα και προσωπικότητα. Ζητούμενο, επίσης, είναι η ταχύτητα, κυρίως στους χαφ και στους εξτρέμ που θα αποκτηθούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στο τριφύλλι θέλουν να περάσουν και στην ολοκλήρωση και υλοποίηση κάποιων υποθέσεων κι ο στόχος είναι τις επόμενες μέρες και δη μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ει δυνατόν να έχουν ολοκληρωθεί δύο μεταγραφές.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον Μπλάνκο, οι δυσκολίες έχουν αναφερθεί, αλλά και με ακόμη μια περίπτωση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News