Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 10/8/2019 – 20:00
  • Atatürk Olympic Stadium
  • Novasports 2

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας σε φιλικό προετοιμασίας. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Το φιλικό δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της τουρκικής ομάδας, καθώς την Τετάρτη θα φιλοξενηθεί εκεί το Σούπερ Καπ Ευρώπης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους «βασικούς» απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, καθώς πλην του Μπουζούκη όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Όλα δείχνουν πως ο Κουρμπέλης θα είναι βασικός, ενώ ο Μολό θα έρθει από τον πάγκο.

[the_ad id=”309153″]

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να παραταχθούν με 4-3-3 έχοντας τον Διούδη κάτω από το τέρμα, τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα στόπερ, τους Γιόχανσον και Ινσούα στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τον Κουρμπέλη αμυντικό χαφ και τους Δώνη και Ζαχίντ εσωτερικούς μέσους, ενώ Κολοβός και Χατζηγιοβάνης θα κινούνται λίγο πίσω από τον Μακέντα.

Η Μπεσίκτας τερμάτισε τρίτη στην Τουρκία την περασμένη σεζόν. Διαθέτει ένα πανάκριβο ρόστερ με παίκτες όπως οι Κουαρέσμα, Λιάιτς, Βίντα, Χάτσινσον, Λενς, Γιλμάζ και Ρουίθ.

[the_ad id=”309113″]

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Τρεις εβδομάδες απέμειναν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός προτίθεται στο διάστημα αυτό να κάνει τουλάχιστον τέσσερις ακόμη μεταγραφές, που θα αφορούν στόπερ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ και φορ.

Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι η πρώτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή, αλλά υπάρχει οικονομική διαφορά.

Ο 28χρονος άσος πάντως δεν έχει βρει ακόμη κάποια άλλη πρόταση που να τον ικανοποιεί και αυτό κρατά τους «πράσινους» στο παιχνίδι, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής φάνηκε να καλύπτεται από το πρότζεκτ της ομάδας και θα του άρεσε η παραμονή στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής, αλλά ταυτόχρονα κοιτάζει και άλλες υποθέσεις παικτών.

[the_ad id=”309115″]

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Στη Ρωσία βγάζει πλέον το… ψωμί του ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο πέρασμα του από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή στην καριέρα του.

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους τις καριέρας μου» δήλωσε ο Μπεργκ και στη συνέχεια εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση της Κράσνονταρ.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Ή μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το Beşiktaş Panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=cz

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream27.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-17.html

Ή μέσω Twitter: https://twitter.com/search?q=besiktas%20panathinaikos&s=07

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News