Μπερτομέου: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή!»

Αϊ στο διάολο ρε σίχαμα...

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή εμφανίστηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως δεν έλαβε καμία επιστολή από τη συμφωνία των «επτά».

Διαβάστε παρακάτω:

«Πρώτον, δεν λάβαμε καμία επιστολή από τη συμφωνία των επτά ομάδων γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Είναι αλήθεια πως η πανδημία προκάλεσε οικονομικές ζημιές σε όλες τις ομάδες.

Είναι λογικό να ανησυχούν και να συζητάμε με τις ομάδες, είτε απευθείας, είτε τηλεφωνικά, γιατί δεν συμμετέχουν απλώς στην εταιρεία της EL, αλλά είναι μέτοχοί της.

Είχαμε συναντήσεις για το πώς θα αντιδράσουμε και θα οργανωθούμε για να βγούμε από την κρίση της πανδημίας και οικονομικά πώς θα ανακάμψουμε. Είμαστε πάνω από το πρόβλημα για να βρούμε λύσεις αλλά στο τέλος, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις από κοινού.

Τα κλαμπ έχουν τον τελευταίο λόγο. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν διαπίστωσα ότι ήταν τακτική των ομάδων εναντίον μου. Δεν ένιωσα έτσι. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της διοργάνωσης κατά της πανδημίας….

Δουλεύω για τις ομάδες και δεν έχω να περιμένω κάτι, αν θέλουν να συνεχίσω να δουλεύω για αυτές. Είμαι τυχερός που δουλεύω για τις ομάδες και το μονο που έχουν να κάνουν είναι να αποφασίσουν… Είμαι μαζί τους 20 χρόνια και δεν το αντιμετωπίζω πως έχουν πρόβλημα με το μάνατζμεντ της EuroLeague».

Όσον αφορά τους «αιωνίους», είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα επιστρέψουν στην κορυφή, δεν έχω αμφιβολία». Για την πιθανότητα διεξαγωγής ενός Final 4 στην Ελλάδα, επισήμανε: «Λατρεύουμε την Αθήνα, και η Αθήνα αγαπάει την EuroLeague.

Είχαμε μια φανταστική εμπειρία το 2007, θεωρώ πως ξεκάθαρα η Αθήνα πρέπει να αποτελεί προορισμό για το Final 4. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη θέλησή μας να φέρουμε το Final 4 στην Αθήνα»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News