Μπερτομέου: «Δεν νομίζω ότι θα φύγει κάποια ομάδα από την Ευρωλίγκα»

«Είναι αλήθεια Τζόρντι;»

Σίγουρος πως καμία από ομάδα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας στην ιστοσελίδα «novosti.rs»:

Για το αν μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα: «Όπως ξέρετε, οι 16 θέσεις έχουν μοιραστεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η μόνη πιθανότητα για να επιστρέψει ο Ερυθρός Αστέρας είναι μόνο εάν μία από αυτές τις ομάδες φύγει από τη θέση της. Κάτι που αυτή την στιγμή δεν μοιάζει πιθανό».

Για το ποια πόλη είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το Final Four του 2019: «Η Μόσχα ήταν για καιρό υποψήφια, αλλά όπως έχω πει δεν είναι η μόνη. Αυτή την στιγμή, δεν είναι το φαβορί για το 2019. Ελπίζω να ανακοινώσουμε σύντομα τους οικοδεσπότες του 2019 και του 2020».

Για τη διαμάχη με τη FIBA: «Δεν υπάρχουν πολλά νέα πάνω σ’ αυτό το θέμα. Μετά τις πρόσφατες προσπάθειες και συζητήσεις που είχαμε, είναι φανερό ότι η FIBA δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει περαιτέρω, έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News