Μπερνάρ: «Θα στενοχωρηθεί ο Γιοβάνοβιτς, μην του δείξετε τη συνέντευξη!» (vid)

Μπερνάρ: «Θα στενοχωρηθεί ο Γιοβάνοβιτς, μην του δείξετε τη συνέντευξη!» (vid)

 

Ατάκα- φωτιά Μπερνάρ για Γιοβάνοβιτς! Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ο Δρόμος για το Κατάρ» ο Βραζιλιάνος σταρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε για το φετινό ιδιαίτερο Παγκόσμιο Κύπελλο και την Εθνική Βραζιλίας.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω πως θα χορέψουμε σάμπα. Θα τα καταφέρουμε. Η Βραζιλία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, η Βραζιλία παίζει ένα ποδόσφαιρο που αρέσει πολύ στον κόσμο. Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Για το επερχόμενο Βραζιλία – Σερβία:

«Ελπίζω να μη δείξετε αυτή τη συνέντευξη στον Γιοβάνοβιτς. Ελπίζω να μη τη δει. Με κάθε σεβασμό, πιστεύω πως θα στενοχωρηθεί στο τέλος. Εμείς θέλουμε να αρχίσουμε καλά, βέβαια, υπάρχουν τέσσερις ομάδες στον όμιλο. Θέλουμε να αποβάλλουμε το άγχος.»

Δείτε παρακάτω:




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News