Ατζέντης Μπεργκ: «Επικοινώνησε μαζί μου ο Νταμπίζας - Του χρόνου ίσως γυρίσει στον Παναθηναϊκό»

Η «επιθυμία» του Μπεργκ για επιστροφή σε έναν... δυνατό Παναθηναϊκό!

Ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ, Στέινερ Ντίετζ, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, τονίζοντας ότι του χρόνου ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό «δεν θα είναι θέμα χρημάτων».

Αναλυτικά ένα απόσπασμα όσων σήκωσε στο Έθνος:

Δεν ήταν εύκολη απόφαση η μεταγραφή στην Κράσνσνταρ. Είναι όμως μια ομάδα που του δίνει υψηλά κίνητρα. Παίζει προκριματικά Champions League είναι σταθερά αναπτυσσόμενη διαθέτει φοβερές γηπεδικές εγκαταστάσεις και έχει κι άλλους δύο διεθνείς Σουηδούς παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσουν στην προσαρμογή της οικογένειας του Μάρκους εκεί. Συν το 1,9 εκατ. ευρώ για μονοετές συμβόλαιο. Ηταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει αυτήν τη στιγμή και με δέσμευση μόλις ενός έτους.

Πριν από λίγες εβδομάδες επικοινώνησε μαζί μου ο Νίκος Νταμπίζας έχοντας το “OK” και από τον Αλαφούζο. Πιο πολύ για να δει τις σκέψεις του Μάρκους για την επόμενη χρονιά αν θα τον ενδιέφερε δηλαδή να γυρίσει στην Ελλάδα. Σαν μία προετοιμασία το καταλαβα όλο αυτό.

Νομίζω ότι σε ένα χρόνο και ο Μάρκους Θα είναι πια πολύ πιο έτοιμος και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ενδεχόμενη επιστροφή. Θεωρώ πως είναι πιθανό να γυρίσει στον Παναθηναϊκό αν και είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο. Του χρόνου δεν θα είναι πλέον θέμα χρημάτων…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News