Μπεργκ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ρόλο στο να μην πάω στον Ολυμπιακό» - Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής

Ο Μπεργκ ξανά με... πράσινα στο Καραϊσκάκης! (pics)

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν πήγε στον ΟΛυμπιακό, τονίζοντας ότι ρόλο έπαιξε και ο Παναθηναϊκός στην συναισθηματική του απόφαση.

Διαβάστε ένα απόσπασμα, όσων δήλωσε ο Μπεργκ στη σελίδα της NOVA (novasports.gr):

Για το ρόλο που έπαιξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην απόφαση του να μην αγωνιστεί στον “αιώνιο” αντίπαλο:

“Ασφαλώς και έπαιξε ρόλο. Αν δεν είχα αυτή τη σχέση με τον κόσμο, τότε θα ήταν διαφορετικά. Τότε δεν έχεις αυτό το συναίσθημα… Όμως πραγματικά αισθάνθηκα και αισθάνομαι την αγάπη που μου δείχνουν, το σεβασμό και τη στήριξη. Το έκανα για μένα και γι΄αυτούς. Θα ήταν σαν να πρόδιδα την αγάπη τους. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι΄αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω και να φανεί ότι “γλύφω”, όμως όταν μένεις σε ένα σύλλογο για τόσα χρόνια, όταν έχεις το ρόλο που είχα ως ένας από τους αρχηγούς, όταν ήσουν τόσο καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας και όταν έχεις παλέψει για το κλαμπ, τότε αυτό σε επηρεάζει. Οι οπαδοί τραγουδούσαν το όνομα μου σε κάθε παιχνίδι, γράφουν στην οικογένεια μου… Αισθάνεσαι ότι μπορείς να το καταστρέψεις…”

Για τον Παναθηναϊκό:

“Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Να έχουν επιτυχίες. Δείχνουν καλύτερα και τους εύχομαι να πάνε καλύτερα φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά και πάλι στον Παναθηναϊκό:

“Δεν ξέρω. Δεν μπορείς ποτέ να πεις ναι ή όχι και δεν μπορείς ποτέ να κλείσεις μια πόρτα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην Κράσνονταρ, γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα στο σύλλογο. Πρέπει πρώτα να συγκεντρωθώ στην Κράσνονταρ, να παίξω καλά για το σύλλογο και μετά ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Σουηδία. Μετά από αυτό, θα δω”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News