Μπεργκ: «Χαίρομαι που γύρισα, πέρασα υπέροχα εδώ...»

Ο Μπεργκ ξανά με... πράσινα στο Καραϊσκάκης! (pics)

Ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα της Κράσνονταρ και όχι του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές τους ερυθρόλευκους.

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε καταρχάς χαρούμενος που γύρισε στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπεργκ:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Για το ότι το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε, είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κράσνονταρ».

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη: «Ναι, τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για το ματς: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Για το αν πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα είναι στην ενδεκάδα αύριο: «Θα δούμε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως, εγώ είμαι έτοιμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News