Μπέος: «Τι να πει ο Παναθηναϊκός που έτρωγε σφαλιάρες όλα τα προηγούμενα χρόνια;»

Πουλάει... τρέλα ο Μπέος: «Ο ορισμός της κόκκινης η αποβολή Σάντσες!»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για την νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στο «Δικέφαλο» ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε τα εξής στην αρχική του τοποθέτηση:

«Έρχομαι από την Αθήνα, ταξιδεύω με προορισμό τον Βόλο. Για το ΠΑΟΚ- Άρης τι να πω, από την μία υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση και από την άλλη μία


προσπάθεια για να παίξει ο Άρης στην Ευρώπη. Πάντα συνήθως σε τέτοιες δύσκολες στιγμές με παίρνεις τηλέφωνο.

Δεν μπορείτε να τα ισοπεδώνετε όλα. Και δεν θα διαφωνήσω για την αγωνιστική κρίση που περνάει. Ο ΠΑΟΚ έκανε αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, σε όλες τις ομάδες συμβαίνουν. Δεν τα σβήνουμε όλα με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Εγώ εάν είχα το μπάτζετ του ΠΑΟΚ θα έπαιρνα το… Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τώρα δεν λέει τίποτα αυτό. Στον σχεδιασμό δεν βγήκαν κάποια πράγματα το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχει μία περίοδος κρίσης. Στην κρίση και στα προβλήματα πρέπει να στέκεσαι δίπλα, όχι να αποδοκιμάζεις.

Και μέσα από τα λάθη σου να μαθαίνεις. Δείχνει ότι δεν έχουν μάθει. Ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει τεράστια βήματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν. Τι να πει ο Παναθηναϊκός που έτρωγε σφαλιάρες όλα τα προηγούμενα χρόνια; Θυμάμαι και στον Ηρακλή πήγα να βοηθήσω και τον φίλο μου τον Αντώνη τον Ρέμο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έκανε μία καταπληκτική καριέρα ο σημερινός προπονητής του Παναθηναϊκού. Εάν τον αφήσουν να δουλέψει και κάνουν τρεις κινήσεις, εύκολα θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου. Είναι μεγάλη προσωπικότητα σαν άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Μπράβο του.




Για τον ΠΑΟΚ θα πω το λάθος του καλοκαιριού. Πάντα είμαι παρών και στηρίζω τις απόψεις της οικογένειας Σαββίδη. Πήραν έναν προπονητή αξιόλογο, που έκανε όμως ένα… έγκλημα. Στηρίχθηκε σε ποδοσφαιριστές που του είχαν δώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο πριν από τρία χρόνια. Όμως αυτοί οι παίκτες είχαν βάλει τρία χρόνια επιπλέον στην πλάτη τους, δεν έγινε η ανανέωση σε ένα ρόστερ.

Κάποιοι από τους παίκτες που εμπιστεύτηκε, δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Γιατί δεν μπορούσαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πάνω από τον μέσο όρο ηλικίας. Αυτό επέλεξε ο Λουτσέσκου. Σε κάποια σημεία τον δικαίωσαν. Σε κάποια όχι. Βέβαια έχει και τραυματισμούς και απουσίες βασικών παικτών.

Οι Σίντκλεϊ και Τέιλορ θα πουλούσαν… cd στην παραλία του Βόλου, δεν θα έπαιζαν καν στην ομάδα του Βόλου. Έλεγαν παλαιότερα, τόσα έχεις, τόσα δίνεις. Προφανώς έχουν λεφτά για πέταμα. Κάποιος προτείνει. Και εγώ έκανα λάθη, τα δικά μου περιορίζονται γιατί δεν έχω τόσο μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Και όταν δεν είναι δικό σου, δεν το πονάς».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News