Μπέος: «Δεν κάνω εφέ επειδή μίλησα με Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη ή Αλαφούζο»

Μπέος: «Ξεφτίλες και πάλι ξεφτίλες! - Δώστε την κόκκινη στον Μάγκνουσον, οφσάιντ ο Σπόραρ!»

Ο δήμαρχος του Βόλου αλλά και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, επιβεβαίωσε μέσω των δηλώσεών του ότι είχε συνάντησει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Clasico» του ραδιοφωνικού σταθμού «Βόλος 9,86», προτίμησε να είναι τίμιος και καθαρός.

Έτσι, αποκάλυψε πως έχει συναντηθεί με τους ισχυρούς άνδρες των μεγάλων ομάδων. Δηλαδή τους Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».

Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε επίσης για το αν η φερόμενη αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας, αρκούμενος να απαντήσει ότι: 

«Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».

Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου τοποθετήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει στην ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News